fbpx

Barnfotografering

Barnfotograf i Trollhättan
Barnfotografering i Trollhättan
Barnfotografering i Trollhättan

Tiden går så fort när barnen är små och helt plötsligt så undrar man var tiden tog vägen! Varför inte stanna upp en stund & föreviga era älskade små barn så ni kan minnas tillbaka när dom blivit stora!

Hos mig leker, busar och sjunger vi och har bara kul på barnens villkor. För hos mig vill jag ha en avslappnad stämning och att barnen får vara just barn och att dom känner sig som hemma. Vi anordnar racerbana med bilarna för att leka av sig en stund om det behövs, eller så tar vi tar fram leksakslådan med alla spännande leksaker för alla åldrar.

Alla barn är olika och behöver olika lång tid på sig för att känna sig bekväma, det är oerhört viktigt för mig samtidigt som bilderna blir så mycket bättre när barnen känner sig trygga. Det är tex därför jag alltid vill veta barnens namn innan dom kommer så vi kan lära känna varandra direkt vid ankomst med ett Hej Leo, vad jag har hört mycket om dig!

Och vill ni ha bilder på hela familjen så ordnar vi naturligtvis det!

Fyller ditt barn 1 år?

Då ska ni kolla in en underbar Smash The Cake som verkligen är den perfekta fotograferingen för att fira den första födelsedagen i livet!
Barnfotografering i Trollhättan
Barnfotografering i Trollhättan
Barnfotograf i Trollhättan

Denna 43-åriga pappa:n till 3 st prinsessor bor i Sjuntorp utanför Trollhättan med våra tre katter. Kommer själv från en familj där vi enbart var pojkar och en ensamstående pappa som hade fullt upp kan man säga. Så barn är något som faller mig naturligt och älskar verkligen när man får vara lite sådär busig och bara komma ner på barnens nivå. Det är det som gör det så härligt att fotografera barn för dom är bara sig själva precis som jag vill vara.

Och efter min lillebrors bortgång så vet jag att minnen på bild är oerhört viktigt och betydelsefullt då föräldrar, bröder och barn vill minnas sin son, bror och sin pappa när man blir lite äldre. 

Så vem vill ni att jag förevigar?

FAQ

Vad ska vi ha på oss?
Ljusa färger och pastell gör sig väldigt bra på bild medans stora tryck och blanka prinsessklänningar gör sig mindre bra på bild. Så ta alltid med 1-2 ombyten så kollar vi tillsammans.
Var sker fotograferingen?
I min studio på Stavre i Trollhättan men jag fotograferar gärna utomhus med på någon fin plats i Trollhättan om ni vill.
Får vi ta med rekvisita?
Ja självklart, hos mig ska alla barnen känna sig som hemma och ibland så kan tex en favoritnalle vara en fin detalj i bilderna.
Vad händer om barnet blir sjuk?
Jag tar alltid en bokningsavgift när ni bokar en tid hos mig och om barnet blir sjukt så bokar vi om tiden.
Vad händer om vi tappar bort bilderna?
Jag har alltid backup på alla bilder eftersom jag vet själv att en dator går sönder lätt . Jag lagrar normalt bilderna i 1 år, men försöker ha kvar dem så länge jag kan!

Barnfotografering i Trollhättan

pris barnfotografering

• 8 st digitala bilder med fri användning
• 1 timme fotografering i studion eller utomhus
• Iordningställande av studio & rekvisita
• Urval inför digital bildvisning
• Efterbearbetning av bilder
• Stort urval av rekvisita i form av lådor, pallar, korgar och leksaker

3 300 :-

Helgtillägg för barnfotografering 500kr

Familjefotografering Trollhättan

Lediga tider

Januari
2 tider kvar

fEBRUARI
3 tider kvar

MARS
10 tider kvar

APRIL
7 tider kvar

MAJ
5 tider kvar

Skicka din bokningsförfrågan

Vad roligt att ni vill boka en fotografering hos mig!
Det är högt tryck på tiderna för barnfotograferingar nu, så jag rekommenderar dig att skicka in din förfrågan redan nu för att lättare hitta en tid till dig!

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan, mitt svar kan ha hamnat där.