Många har drömt om denna dagen ända sen dom var små, att få stå där i den vackraste klänningen med personen man älskar, personen man vill dela sitt liv med!
Att med vänner och sin familj dela denna underbara dag så som man drömt om är för mig bland dom bästa jobben man kan ha som fotograf!

Vill ni ha en fotograf som brinner för bröllopsfotografering och som älskar att skapa minnen som varar förevigt så är jag fotografen för er!

Kontakta mig längst ner på sidan så skapar vi minnen tillsammans! 
Mimmi & Per

Detta underbara bröllop hölls i Rommele Kyrka i Sjuntorp mellan Mimma och Per och det var en helt underbart varm sommardag. Festen var i en jaktstuga i Sjuntorp där även många av porträtten togs.
Niclas & Therese

Ett underbart par som jag träffade i november och som redan hade gift sig på Maldiverna veckan innan.  Bröllopsfesten hemma i Sverige hölls på Villa Elfhög i Trollhättan och jag fick äran att föreviga denna dagen.
Daniel & Sara
En solig sommardag med Daniel och Sara. Bröllopscermonin hölls i Väne Åsaka kyrka med släkt och vänner. Festen hölls sedan i Sollebrunn en varm sommarkväll.
Elizabeta & Olof

En solig sommardag i Trollhättans stadskyrka gifte sig Elizabeta & Olof inför alla sina nära och kära. Festen hölls på Kanalresturangen Odd Fellow i Trollhättan.  
Susanne & Pierre

Bröllop i Trollhättans kyrka mellan underbara Susanne & Pierre en dag då åskan dundrade utanför kyrkan. Men vad spelar det för roll en dag som denna då solen tittade fram efter vigseln och hela dagen var helt underbar.
Kontakta mig
Skicka
Tack så mycket för ditt meddelande.
Jag hör av mig så fort jag kan.

Mvh Calle
Back to Top