fbpx

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotograf Calle Appelqvist

Kärlek, värme & Klassiskt stil

Här har ni mig som bröllopsfotograf utan en massa konstiga poser och stela leenden. En dag som er bröllopsdag ska ni kunna vara lika naturliga mot varandra som vilken dag som helst. Det är då kärleken och värmen till varandra syns som bäst och ni får varma och kärleksfulla minnen.

Alla har sin dröm om hur deras bröllopsdag ska se ut och det spelar inte någon roll om det är ett litet bröllop för dom närmaste eller fullsatt kyrka och en stor fest. Det viktigaste är NI och er kärlek till varandra och det är just det jag vill jag fånga på bild.

Mina största styrkor är att lyssna på er som kund, vara lugn och kunna få er och alla gäster avslappnade. Jag älskar att skratta, busa och liva upp stämningen när det behövs men även kunna gå in och styra upp saker så att det blir korrekt gjort. Jag vet hur stressigt det kan vara under en bröllopsdag och då har ni min kunskap att luta er tillbaka på.

Jag själv har varit där ni är idag och vet hur ni känner i denna stund, att de små sakerna har betydelse för att helheten ska bli som man vill. Att med sina nära och kära få dela denna dag och få visa sin kärlek för hela världen på sitt sätt är det enda som betyder någonting.

Så vill ni att jag är med er på er stora dag så lovar jag mycket kärlek, värme och klassiska minnen för evigt.

Hur går det till?

Bokningsförfrågan
Ni skickar först en förfrågan för att se om jag är ledig det datumet ni ska gifta er, de flesta hör av sig redan 1 – 1,5 år innan för att vara säkra på att kunna boka mig  Är jag ledig, bokar jag gärna in ett bröllopsmöte då jag gärna vill träffa er innan vi bestämmer ett datum!

Bröllopsmöte
Vi tar en fika i lugn och ro och ni får själva berätta om era tankar om er bröllopsdag. Jag vill låta er lära känna mig som person så att ni kan vara helt avslappnade på er bröllopsdag och att  jag kan fånga minnena som speglar just er. Känner vi att vi passar bra ihop skriver vi kontrakt och jag bokar in er i kalendern. Det är då mitt jobb börjar inför bröllopet och jag kommer hjälpa er med allt jag kan hela vägen, ni får även tillgång till min inför bröllopssida där ni hittar mycket nyttig information om hur hela dagen kommer att gå till.

The memories

Några dagar efter får ni tjuvkika på några bilder som ni kan använda i tex sociala medier eller bara titta på tillsammans. 4-6 veckor efter bröllopet levereras bilderna med min personliga klassiska stil samt även ett förslag på bröllopsalbum som är helt kostnadsfritt.

Forever
Jag vill inte att vår relation slutar här efter bröllopet utan jag vill vara en del av det liv ni bygger upp tillsammans med kanske graviditet, barn eller varför inte bara en fika. Jag stannar gärna och pratar en stund i tex affären som jag ofta gör med mina kunder och deras barn som jag har fotograferat.

Så vem är jag?

Jag heter Carl-Herman men tog smeknamnet Calle redan när jag var liten. Jag bor i Sjuntorp, utanför Trollhättan med mina tre underbara döttrar och våra tre katter. Jag älskar bröllop och kärleken mellan två människor som hittat varandra. Jag har spelat fotboll mesta delen av mitt liv och älskar att få folk att känna sig som en i gruppen, tillsammans är man starkare precis som i ett äktenskap. Jag hatar att förlora när det gäller sport och drivet jag har kommer mycket från idrottens värld där jag var en dålig förlorare om jag eller dom andra i laget inte gjorde jobbet.

Jag beskrivs ofta som Givmild,  hjälpsam och driven och jag älskar verkligen att skrämmas 😉

Så vilka är ni och vad har ni för drömmar om er bröllopsdag?

Frågor & svar

När behöver vi boka?

Jag brukar säga minst ett år innan då jag bara tar ett visst antal bröllopsbokningar per år för att göra ett så bra jobb som möjligt.  Jag har redan förfrågningar på 2022 och snart släpper jag datumen.

När levererar du bilderna?

4-6 veckor efter bröllop  om det är högsäsong men 5-10 bilder brukar jag skicka ganska omgående så ni får en liten tjuvkik att kunna dela med er till nära och kära!

Reser du utanför Trollhättan?

Naturligtvis gör jag det, kärleken finns utanför min hemstad också.

Vad händer om du blir sjuk?

Jag är med i flera nätverk för fotografer som har varandra som backup om något sådant skulle inträffa. Och naturligtvis är det ni som godkänner vilken av fotograferna jag erbjuder istället. Men jag har aldrig missat en fotografering i hela mitt liv och det ska mycket till om jag skulle missa ett bröllop!

SAMARBETSPARTNERS

Tre timmar
Vigsel & Porträtt

Under tre timmar följer jag er och dokumenterar alla ögonblick som händer under vigsel, gratulationerna och porträttfotograferingen. Porträtten kan tas innan vigseln men brukar bli bäst efter vigseln då all nervositet har släppt och lyckan och kärleken är som bäst.

Några gruppbilder brukar även hinnas med innan gästerna drar vidare till festen och inväntar er ankomst.

I paketet ingår även,

– 150 st högupplösta digitala bilder
– Bröllopsmöte där vi går igenom era önskemål för dagen.
– Exklusiva erbjudanden hos mina samarbetspartners.
– Leverans av era digitala bilder inom fyra veckor efter ert urval.
– Resekostnad för fotografen inom Trollhättan.
– Fri support – före, under och efter er bröllopsdag.
– Administration och backup av era bilder i ett år.

15 000:-

Sex timmar
Förberedelser, vigsel, porträtt

Här kan ni välja själv om jag ska var med vid förberedelserna eller om jag är med en stund in på middagen.

Här finns mer tid till porträttfotografering på er och med era familjer. Varför inte en ”First look” där ni ser eran blivande man/hustru för första gången innan vigseln. Jag följer er och dokumenterar alla ögonblick, glädjetårar och kramar och lämnar er innan festen drar igång.

I paketet ingår även,

– 400 st högupplösta digitala bilder
– 1 st 30*40 cm utskrift i matt finish
– Bröllopsmöte där vi går igenom era önskemål för dagen.
– Hemligt bokningspaket med smått & gott.
– Exklusiva erbjudanden hos mina samarbetspartners.
– Leverans av era digitala bilder inom fyra veckor efter ert urval.
– Resekostnad för fotografen inom Trollhättan.
– Fri support – före, under och efter er bröllopsdag.
– Administration och backup av era bilder i ett år.

25 000:-

Tolv timmar
Förberedelser, vigsel, porträtt, familjebilder, brudskål, middagen & festen

Här följer jag er från morgon till kväll eller så länge det behövs. En hel dag från det att ni vaknar tills att ni lämnar festen så finns jag där vid er sida och dokumenterar allt som sker och göra er dag oförglömlig.

I detta paketet är det minst 800 högupplösta bilder. 4 st 30*40 cm utskrifter i matt finish för att sätta upp på väggen och ett exsklusivt usb-minne med alla bilder.

Ett riktigt heldagspaket som förevigar kärleken mellan er två.

I paketet ingår även,

– Minst 800 st högupplösta digitala bilder
– 4 st 30*40 cm utskrifter i matt finish
– Bröllopsmöte där vi går igenom era önskemål för dagen.
– Hemligt bokningspaket med smått & gott.
– Exklusiva erbjudanden hos mina samarbetspartners.
– Testfotografering med 10st digitala högupplösta bilder.
– Leverans av era digitala bilder inom fyra veckor efter ert urval.
– Resekostnad för fotografen inom Trollhättan.
– Fri support – före, under och efter er bröllopsdag.
– Administration och backup av era bilder i ett år.

 42 000:-

Maj 2023
4 tider kvar

Juni 2023
2 tider kvar

juli 2023
1 tider kvar

augusti 2023
1 tid kvar

september 2023
5 tider kvar

Skicka din bokningsförfrågan

Vad roligt att ni vill boka en bröllopsfotografering hos mig!

Tänk på att tiderna går åt fort, så jag rekommenderar er att skicka in förfrågan redan nu för att jag skall vara ledig vid erat datum för bröllopet!

Körkort/ID-kort - VISUM

Körkortsfoto, visum, pass