fbpx

Gravidfotografering

Gravidfotografering

Stort grattis till din graviditet och va kul att du har hittat till mig! Jag kan bara ana hur ni längtar efter livet som växer inom dig och kanske redan nu vet ni om det blir en pojk eller en flicka? Jag själv har varit övertygad att mina barn skulle bli pojkar när dom låg i sin mammas mage men idag har jag tre stycken underbara prinsessor som förgyller mitt liv och ger det en mening!

Alla graviditeter har varit olika och som pappa kunna få vara med och se hur ett liv växer i magen på någon man älskar är oerhört magiskt. Jag kan inte ens ana vad ni blivande mammor går igenom utan jag själv kunde bara vara där och stötta och visa min kärlek och hjälpa till så mycket som möjligt för att underlätta denna underbara tiden.

När jag träffar blivande föräldrar och ser den där gnistan dom har i sina ögon när dom väntar sitt kanske första barn tänker jag tillbaka på tiden då jag väntade mina prinsessor. En helt magisk tid och jag önskade bara att mitt foto intresse hade funnits på samma sätt då för att föreviga mina prinsessor i sin mammas mage!

Gravidfotografering i Trollhättan

“Aldrig skulle jag kunna tro att jag kunde känna mig så bekväm och vacker i min gravida kropp som fotograf Calle fick mig att känna mig! Jag kan inte tacka dig nog för dessa underbara bilder som nu kommer följa med resten av livet som ett av de vackraste minnen jag har ❤️

Ida Tuovinen

Gravidfotografering

“Jag var hos Calle för en gravidfotografering. Inför fotograferingen var jag nervös men Calle var mycket professionell och såg till att det kändes bekvämt. Kan varmt rekommendera Calle för alla som funderar på att boka en gravidfotografering!”

Jenny Krok

Gravidfotografering i Trollhättan.
Gravidfotografering i Trollhättan.
Gravidfotografering i Trollhättan.

BOKA I TID

Jag brukar rekommendera att fotograferingen sker mellan vecka 28-35 då magen har hunnit växa till sig. Skicka gärna förfrågan redan innan vecka 25 då jag får en bättre chans att boka in er i rätt vecka. Har du gått längre än vecka 35 så hör av dig så ser vi om vi kan hitta en tid till dig. När jag fått din förfrågan så bestämmer vi tillsammans en datum för fotografering.

Gravidfotografering i Trollhättan.

Din fotografering

Du kommer till studion där det serveras lemonad eller alkoholfritt bubbel, något smått & gott att tugga på . Vi kollar in klänningen du valt och går igenom hur själva fotograferingen kommer att gå till.

Inga konstiga “poser” utan så naturlig som möjligt ska det vara för det blir alltid bäst på bild.

Om vi fotograferar i studion finns morgonrockar att låna och bra möjligheter till att byta om. Allt sker på dina villkor och se mig som en hjälpande hand som visar hur vacker man kan vara i sin graviditet.

Gravidfotografering

“Superduktig, engagerad och kreativ fotograf. Skapar fina bilder och ser till att kunden får bästa service. Det kändes både proffesionellt och naturligt under min gravidfotografering och Calle skapade en avslappnad atmosfär som gör att bilderna blir bra! Tack för fina kort av en otroligt speciell tid av mitt liv!”

Nina Sikkeland

Gravidfotografering i Trollhättan.

FAQ

Klädval?
Hos mig får du låna fritt från dom klänningarna och kjolarna jag har i min studio men vill du använda din egna klänning går det bra med. Din partner får gärna vara med om ni vill detta,  jag rekommenderar då att hålla sig till neutrala och ljusa färger som passar ihop med ditt val.

Var sker fotograferingen?
Antingen i min studio där vi tar klassiska bilder och vill man fotograferas utomhus så har jag flera smultronställen max 20 min med bil som vi åker till.
Vad händer om det regnar?
Vi bokar alltid två datum om det skulle tex regna det tänkta datumet.
Jag känner mig inte bekväm framför kameran?
Det är helt naturligt. Jag vägleder dig genom hela fotograferingen från att vi möts tills vi är klara. Jag kör inte med några konstiga poser och vill att bilderna blir så naturliga som möjligt.
Vad händer om vi tappar bort bilderna?
Jag har alltid backup på alla bilder eftersom jag vet själv att en dator går sönder lätt . Jag lagrar normalt bilderna i 1 år, men försöker ha kvar dem så länge jag kan!

Gravidfotografering i Trollhättan av Fotograf Calle Appelqvist

“Innan fotograferingen var jag mest förväntansfull, men också lite nervös eftersom jag visste att jag skulle fotas lättklätt. Jag upplevde att Calle var professionell och respektfull, det kändes tryggt under tiden jag fotograferades och jag kunde vara avslappnad.

Frida Bäck

Gravidfotografering i Trollhättan och Vänersborg

pris gravidfotografering

• 1,5-2 timmar fotografering i studion eller utomhus
• 8 st digitala bilder med fri användning
• Urval inför digital bildvisning
• Efterbearbetning av bilder
• Backup på alla era bilder i 1 år.
• Lån av klänningar
1 st. 30×40 cm förstoring på vackert fine-art papper

4 000 :-

gravidklänning
gravidklänning
gravidklänning

Skicka din bokningsförfrågan

Vad roligt att ni vill boka en fotografering hos mig!
Tänk på att vara ute i god tid innan ni bokar, gärna innan vecka 25 för större chans att kunna boka in ett datum.

Gravidfotografering i Trollhättan av Fotograf Calle Appelqvist
Gravidfotografering i Trollhättan av Fotograf Calle Appelqvist
Gravidfotografering i Trollhättan.